Nätverk

Switchar för framtiden

Det kritiska navet i varje nätverk, kraftfulla och flexibla switchlösningar ger den viktiga anslutningen mellan alla trådbundna enheter, så att information kan skickas och tas emot så snabbt som möjligt.

Gör dig redo för framtiden med 10 Gbps, 40 Gbps och till och med 100 Gbps switchning.

Hos NoWire förstår vi att affärsmöjligheten för att leverera switching är lika stor som den är betydande. Vi har varit involverade i WiFi-industrin sedan vi började vår verksamhet, men alla nätverk kräver switchar. Nätverksswitchar är därför ett viktigt fokus för dagens verksamhet, och det kan också utgöra en bra intäktsmöjlighet för ditt företag.

I takt med att kraven på nätverket växer ökar också behovet av flexibel, tillförlitlig och robust teknik. Företagen måste se till att deras nätverk är framtidssäkra och skalbara när deras krav växer. Vi levererar ett omfattande utbud av switchar inklusive stöd för de senaste Wi-Fi 6 multi-gigabit AP med 802.3bt och PoH Power-over-Ethernetstöd.

Kontakta Magnus om du har frågor!

Magnus guidar dig när det gäller bredband och säkerhet. Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Magnus Hellström och arbetar med WiFi och svarar gärna på något du undrar över. Kontakta mig gärna.

NoWire erbjuder produkter inom nätverk från följande leverantörer