Programvaror för hantering, säkerhet och övervakning

Få begränsningar med rätt mjukvara

Efterfrågan på snabb och pålitlig anslutning ökar snabbt. Användare behöver förmågan att snabbt och enkelt felsöka problem och övervaka och optimera sin trådbundna och trådlösa infrastruktur. Inom all IT är det olika mjukvaror som styr olika funktioner, och det finns egentligen ingen begränsning för vad som kan utföras med hjälp av mjukvara.

Vi erbjuder mjukvaror och program för en mängd funktioner. En del är beroende av att viss hårdvara i finns, andra kan användas med olika leverantörers mjukvara. Dagens utbud av kontroller- och molnbaserade lösningar är enkla men kraftfulla verktyg som möjliggör enkel hantering.

Övervakning och styrning
Centraliserad förvaltning har många fördelar. Genom att använda en nätverkshanteringsplattform för att se din trådbundna och trådlösa infrastruktur från ett ställe kan du fatta tekniska och affärskritiska beslut utifrån realtidsdata. Eftersom nätverkens komplexitet ökar tillsammans med slutanvändarnas förväntningar är det viktigt att du har kraften att ligga steget före eventuella problem innan de blir kostsamma problem eller risker för säkerheten. Effektiv nätverkshantering sparar tid och pengar och förbättrar upplevelsen för dig, dina kunder och slutanvändare.

Gästaccess
Gästaccess är ett viktigt område för att förenkla för tillfälliga användare att komma åt nätverksresurser på ett säkert och kontrollerat sätt. Det finns flera sätt att erbjuda nätverk och målet är en lösning som väger samman enkelhet och tillräcklig säkerhet. För besökare som är i behov av mer avancerade tjänster i nätverket finns det flera olika lösningar som bygger på kraftfull kryptering och autentisering.

BYOD
Anslutningar för BYOD eller skolor är många gånger resurskrävande. Vi erbjuder plattformar där användarna själva ansluter sina enheter och säkrar en nätverksanslutning med WPA2/WPA3, genom att skydda data under överföring mellan enheterna och accesspunkterna med kryptering. Ger användaren en fullständig överblick och kontroll över varje enhet som är ansluten till nätverket. kontrollerar statusen för varje enhet som går ombord på nätverket och gör det möjligt för administratörer att hantera och skapa policyer så att varje användare bara ser de nätverksresurser de borde se. Genom att associera varje enhet med sin användare gör att du kan ta bort åtkomst för användaren när som helst, särskilt när en BYOD-användare lämnar en organisation.

Rörelsemönster
Genom att analysera rörelsemönster i till exempel ett köpcentrum ger det fysiska butiker och utrymmen att få samma nivå av datakunskap som e-handelssajter har. Det kan ge återförsäljare bättre insikt i konsumentbeteende, hjälpa till med värdering och prestanda för deras fastighet, samtidigt som de erbjuder sina besökare en bättre styrd shoppingupplevelse. Vi kan erbjuda tjänster som ligger i framkant av digital teknik och vi arbetar kontinuerligt med lösningar för att göra städer och fysisk shopping ännu mer effektiv och lönsam. Genom att fånga anonymiserade WiFi-signaler från smartphones fångar vi in värdefull data som antalet besökare, deras uppehållstider och vägar, samt antal förbipasserande och förändringar i realtid.

Planera, installera och felsök med inbyggd nätverksexpert

Ekahau PRO AI är ett kraftfullt och användarvänligt verktyg för trådlös site survey för insamling, visualisering och analysering av 802.11 a/b/g/n/ac/ax WiFi-data. För att garantera en problemfri WiFi-miljö krävs professionella RF-verktyg för att säkerställa kvalitén.

Ekahau AI Pro™ är den ledande programvaran för WiFi-design för IT-personal som leder affärskritiska WiFi-design- och implementeringsprojekt.

  • Skapa kraftfulla AI-assisterade prediktiva konstruktioner av trådlösa nätverk.
  • Kör uppgraderingssimuleringar av nätverk för att testa prestanda.
  • Inspektera insamlade och levande undersökningsdata.
  • Generera anpassade rapporter med detaljerade uppgifter om nätverkets prestanda.

Få en helhetsbild över nätverket och planera, installera och felsök med hastighet och precision.

Leverantörer av säkerhetsfunktioner - gästaccess, användarhantering och besöksspårning

Leverantörer av nätverksanalys

Leverantörer av mätning, spårning och felsökning

Kontakta Lars om du har frågor!

Lars guidar dig när det gäller allt inom verktyg och mjukvaror. Vi tillhandahåller den teknik, mjuk- och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Lars och arbetar med allt från radioteknik till mjukvaror och svarar gärna på något du undrar över. Kontakta mig gärna.

NoWire erbjuder produkter för övervakning från