Trådlöst Bredband

och lösningar för internetoperatörer

Trådlöst bredband ger alla möjligheten till höghastighetsinternet och vill du som ISP sticka ut med modernt designade produkter ska du läsa mer här.

Kostnadseffektivt och snabbinstallerat bredband

Med våra moderna lösningar för trådlöst bredband får hushållen på glesbygden internetuppkoppling med en maxkapacitet på 500 Mbit. Installationen är snabb och enkel då allt som behövs är en mindre mottagarantenn på hushållen och fri sikt till en hög punkt. Lösningarna använder det licensfria bandet på 5 GHz, vilket inte kräver tillstånd från post- och telestyrelsen.

Till skillnad från traditionella fiberlösningar krävs det inget grävande. Trådlöst bredband är därmed en kostnadseffektiv lösning som kan installeras snabbt året runt.

Är du internetoperatör och vill veta mer om hur du kan nå fler abonnenter med trådlöst bredband? NoWire kan hjälpa dig med en effektiv och konkurrenskraftig lösning.

Bredbandsroutrar av hög kvalitet

Radwin som har konkurrenskraftiga produkter inom trådlöst bredband här. Är du internetoperatör och vill veta mer om hur du kan nå fler abonnenter med trådlöst bredband? NoWire kan hjälpa dig med en effektiv och konkurrenskraftig lösning.

 

Konkurrenskraftiga kommunikationslösningar

HFCL är ett ledande telekommunikationsföretag i Indien som erbjuder ett brett utbud av trådlösa kommunikationslösningar utöver sina optiska nätverksprodukter. HFCL erbjuder WiFi-lösningar för att möta behoven hos olika sektorer, såsom utbildning, hälsovård, hotell och smarta stadsprojekt. Dessa lösningar är utformade för att erbjuda användarna tillförlitlig, högpresterande och säker trådlös anslutning.

Internetoperatörer

Genom att erbjuda ett riktigt bra WiFi, dessutom med övervakning, kan du som ISP ge ett bra mervärde för dina privatkunder. Vår leverantör Mercku erbjuder snyggt designade produkter med bra stabilitet och täckning. Som ISP får du möjlighet att ge stöd åt kunden vid eventuella problem.

Mercku har en kraftfull mesh-lösning anpassad för hus och lägenheter med höga krav. 

Vi erbjuder produkter från Mercku för detta.

Kontakta Magnus om du har frågor!

Magnus guidar dig när det gäller bredband och säkerhet. Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Magnus Hellström och arbetar med WiFi och svarar gärna på något du undrar över. Kontakta mig gärna.

NoWire erbjuder WiFi-produkter från följande leverantörer