WiFi

Vår verksamhet föddes 2001 ur insikten att trådlös teknik var den nya framtiden. Vi har varit involverade i WiFi-revolutionen sedan vårt första partnerskap och har arbetat med ledande WiFi-varumärken sedan dess. Vi stöder våra partners från början till slut genom att dela med oss av vår kunskap och erbjuda professionella tjänster som att designa nätverket, radioplanering och teknisk support.

Anpassad WiFi
som ger mervärden

Nowire arbetar med levererar accesspunkter och switching på enterprisenivå, managementplattformar och säkerhetslösningar som är lämpliga för de flesta förekommande vertikaler inklusive skolor/utbildningscentra, hotell, detaljhandel och fastighetsnät för att bara nämna några. Våra lösningar stöds av skräddarsytt mervärde inklusive utbildning på våra produkter, radioplaneringar, säljsupport, teknisk support före och efter installationen, logistik och ekonomi.

Ledande produkter anpassade för ISP:er, småföretag och tillverkningsindustrier

De olika teknologier vi erbjuder innefattar bland annat:

Vill du veta mer om
nästa generationens WiFi
- inomhus och utomhus ?

Vi kan förse dig med robusta WiFi-lösningar inomhus och utomhus som alla fungerar som ett enhetligt nätverk som garanterar sömlös nätverkstäckning på hela din webbplats. Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet. I samband med introduktionen av WiFi 6 har den nya WPA3-säkerhetstekniken introducerats. WPA3 bygger vidare på framgången med WPA2 genom att lägga till nya funktioner för att öka säkerheten i ditt WiFi-nätverk.

Kontakta Johan om du har frågor!

Johan guidar dig när det gäller WiFi-lösningar inomhus och utomhus. Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Johan Westlin och svarar gärna på något du undrar över om accesspunkter eller annan trådlös teknik. Kontakta mig gärna.

NoWire erbjuder WiFi-produkter från följande leverantörer