Airvine

Trådlöst backhaul-system för inomhusmiljöer

Airvine har utvecklat ett trådlöst backhaul-system för inomhusmiljöer. Det olicensierade spektrumet för 60 GHz används för att skapa hög prestanda och penetrering genom väggar. Det kan vara väggar som man inte kan eller får borra igenom. Frekvensspektrumet tillåter också mycket smala strålar med fokuserad energi. Airvine har ett stort antal antennelement som samverkar för att kunna penetrera de flesta inomhusväggar.

Många äldre inomhusmiljöer är lokala nätverk (LAN) anslutna via Ethernet-kablar, all åtkomst till infrastrukturen är kabelansluten. Airvine har skapat sin WaveTunnel som ger flexibel trådlös överföring där man inte kan dra kabel. Enheterna monteras med fördel i takhöjd. Den kan även öka befintlig kapacitet.

Airvine använder en strålstyrningsteknik som vinklar signalerna upp till 90 grader; t.ex. runt ett hörn. De har två inbyggda radios, en för att ta emot och en för att skicka. Dom kan placeras tre i serie utan prestandaförsämring. är designade med två radioenheter – en inkommande och en ut

Airvine passar perfekt i gamla som nya byggnader, oavsett om befintligt nät har kabel eller fiber.

Kontakta Lars om du har frågor!

Lars guidar dig när det gäller allt inom radiolänkar och mjukvaror till dessa. Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens Wi-Fi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Lars och arbetar med allt från radioteknik till mjukvaror och svarar gärna på något du undrar över. Kontakta mig gärna.