ENEA Aptilo

Lösningar för gästnätverk och autentieringar

Aptilo är ett svenskt bolag grundat 2001. ENEA köpte bolaget under 2020 och driver det vidare som eget affärsområde. Aptilo Service Management Platform™ (SMP) har under lång tid utvecklats till ett mycket starkt erbjudande kring gästaccess och autentiseringar av olika slag.

Aptilos WiFi AAA och policymotorer fungerar tillsammans och utgör kärnan i Aptilo SMP. Dessutom har vi alla funktioner som behövs för att förvandla ditt WiFi-nätverk till en högklassig WiFi-tjänst där inkomster kan ske både direkt och indirekt. Tillsammans med B2B WiFi och SIM-autentiseringsmöjligheter, utgör det världens #1 lösning för att hantera tjänsteleverantörens WiFi-tjänster.

Aptilo Venue WiFi Manager är en molnbaserad Captive Portal för att hantera gästaccess och mycket annat. Den ger en mycket omfattande möjlighet att hantera besökare och anslutningar till nätverket tillsammans med en mycket god säkerhet. Verktyget är enkelt att administrera och det är mycket skalbart. Licensieringen är per accesspunkt och år. Med hjälp av insticksprogram går det att hantera olika betallösningar för t ex hotell och campingar, reklam och annonshantering för landningssidor samt hantering av IoT-anslutningar. Aptilo fungerar med de flesta av alla stora tillverkare av WiFi-lösningar.

Kontakta Magnus om du har frågor!

Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Magnus Hellström och arbetar med WiFi och svarar gärna på något du undrar över. Kontakta mig gärna.