Bumbee Labs

Mät besöksflöden genom att fånga upp anonymiserade WiFi-signaler från Smartphones!

Bumbee Labs är ett innovativt bolag, grundat i Stockholm 2011. Genom att utnyttja kraften i unik artificiell intelligens (AI), maskininlärning (ML) och WiFi-teknik, tillhandahåller Bumbee Labs värdefulla analyser och förutsägelser om rörelsemönster i utomhus- och inomhusutrymmen. Genom att fånga anonymiserade WiFi-signaler från smartphones kan Bumbee Labs fånga in värdefull data som antalet besökare, deras uppehållstider och vägar, samt antal förbipasserande och förändringar i realtid. Bumbee Labs modell och metod är den enda i sitt slag i Europa som har godkännande från en europeisk datainspektionsmyndighet med avseende på General Data Protection Regulations (GDPR).

Med hjälp av Bumbee Labs intelligenta rörelsedataanalys ger vi fysiska butiker och utrymmen möjligheten att få samma nivå av datakunskap som e-handelssajter har. Det kan ge återförsäljare bättre insikt i konsumentbeteende, hjälpa till med värdering och prestation för deras fastighet, samtidigt som de erbjuder sina besökare en bättre styrd shoppingupplevelse. Bumbee Labs tjänster ligger i framkant av digital teknik och de arbetar kontinuerligt med lösningar för att göra städer och fysisk shopping ännu mer effektiv och lönsam.

Kontakta Magnus om du har frågor!

Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Magnus Hellström och arbetar med WiFi och svarar gärna på något du undrar över. Kontakta mig gärna.