Ceragon Networks

Världsledande radiolänkspecialist

Ledande produkter för 5G-nät

Ceragon Networks Ltd. grundades 1996 och är den globala innovatören och ledande leverantör av lösningar för trådlös 5G-transport. Vi hjälper operatörer och andra tjänsteleverantörer över hela världen att öka operativ effektivitet och förbättra slutkundernas upplevelsekvalitet med innovativa trådlösa backhaul- och fronthaul-lösningar. 

Ceragons unika flerkärniga teknologi och disaggregerade tillvägagångssätt för trådlös transport ger mycket tillförlitlig, snabb att distribuera, högkapacitets trådlös transport för 5G- och 4G-nätverk med minimal användning av spektrum, kraft, fastigheter och arbetsresurser. Det möjliggör ökad produktivitet, samt enkel och snabb nätverksmodernisering, vilket positionerar Ceragon som en ledande leverantör av lösningar för 5G-eran. 

Vi levererar en komplett portfölj av nyckelfärdiga end-to-end AI-baserade hanterade och professionella tjänster som säkerställer effektiv nätverksutbyggnad och optimering för att uppnå högsta värde för våra kunder. Våra lösningar distribueras av mer än 400 tjänsteleverantörer, samt mer än 800 privata nätverk, i mer än 140 länder.

Kontakta Johan om du har frågor!

Johan guidar dig när det gäller Wi-Fi-lösningar inomhus och utomhus. Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens Wi-Fi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.
Slide

Hej, jag heter Johan Westlin och svarar gärna på något du undrar över om accesspunkter eller annan trådlös teknik. Kontakta mig gärna.