Ceragon

Ceragon Networks är världens största radiolänkspecialist

Ceragon Networks Ltd. är en global innovatör och ledande leverantör av lösningar för trådlös transport via radiolänk. Vi hjälper operatörer och andra tjänsteleverantörer över hela världen att öka operativ effektivitet och förbättra slutkundernas upplevelsekvalitet med innovativa trådlösa backhaul- och fronthaul-lösningar.

Ceragons unika flerkärniga teknologi för trådlös transport ger mycket tillförlitlig högkapacitets trådlös transport för nätverk med minimal användning av spektrum, kraft, fastigheter och resurser. Det möjliggör ökad produktivitet, samt enkel och snabb nätverksmodernisering, vilket positionerar Ceragon som en ledande leverantör av lösningar för 5G-eran. Vi levererar en komplett portfölj av nyckelfärdiga end-to-end AI-baserade professionella tjänster som säkerställer effektiv nätverksutbyggnad och optimering för att uppnå högsta värde för våra kunder. Våra lösningar distribueras av mer än 400 tjänsteleverantörer, samt mer än 800 privata nätverk, i mer än 140 länder.

Ceragon FibeAir Punkt-till-punkt

Ceragon FibeAir är en mycket mångsidig, kompakt och trådlös backhaul-nod som passar alla nätverksutbyggnadsscenarios och är utformad för att hjälpa dig att möta en mängd olika utmaningar under hela din nätverksinstallation. Designad med flexibilitet för att möta en mängd olika utmaningar genom hela din nätverksinstallation. FibeAir fungerar inom hela spektrumet och erbjuder hög effektivitet över licensierade och licensbefriade frekvensband (6-42GHz).

Med sin flerkärniga teknologi låter FibeAir dig kontinuerligt öka din operativa effektivitet och ge bättre upplevelsekvalitet till dina kunder. Kapacitet upp till 2 Gbps, men även högre är möjligt, speciellt på lite kortare avstånd. Räckvidd beror på frekvens, men upp till 70 Km är möjligt.

FibeAir finns i några olika varianter beroende på behov. De vanligaste är IP-20C, IP-20S och IP-50E.

Kontakta Johan om du har frågor!

Johan guidar dig när det gäller WiFi-lösningar inomhus och utomhus. Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Johan Westlin och svarar gärna på något du undrar över om accesspunkter eller annan trådlös teknik. Kontakta mig gärna.