Epitiro

Lösningar för nätverksalanalys

Epitiro är grundat i USA och används av ledande operatörer runt om i världen för att mäta hur WiFi och mobilnät levererar kapacitet såsom den upplevs av vanliga användare. Epitiro har lagt stort fokus på att produkten ska vara enkel att komma igång med, att vara ett stöd för att lösa verkliga problem samt bygga ett värde för användaren. Epitiro är en mycket kostnadseffektiv lösning för kontinuerlig kvalitetskontroll av nätverk.

Anslutning och kommunikation är avgörande för livet, kärleken och arbetet. Idag är det mesta av vår kommunikation beroende av tillförlitligt internet. Epitiros uppdrag är att hjälpa till att säkerställa internetprestanda för alla, överallt.

Om du sysslar med att tillhandahålla trådlösa kommunikationstjänster, IT-infrastruktur, inbyggt internet, eller bara vill säkerställa att dina vänner, familj och gäster har en pålitlig tjänst, kan vi hjälpa dig.

Epitiro är lätt att komma igång med. Det behövs en agent och en prenumeration (subscription). För kontinuerlig mätning rekommenderas plug-in-agenter, som mäter dygnet runt.

Det går även att använda agenten för fjärrfelsökning. Den kan testa bland annat dessa funktioner: Ping, iperf3, http, port scan, Speedtest, Traceroute samt WiFi-scan om enheten stöder det.

Epitiro Agenter

3170-serien för mätning av Ethernet och WiFi 6

5170-serien för mätning av LTE och WiFi 5

Android-app

Kontakta Magnus om du har frågor!

Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Magnus Hellström och arbetar med WiFi och svarar gärna på något du undrar över. Kontakta mig gärna.