Mercku

WiFi av hög kvalitet för hem och företag

Mercku grundades i Kanada 2017 med målet att skapa den mest avancerade och kompletta nätverkssviten för att koppla samman människor och information. Mercku är ett fullstackteknikföretag med intern design, konstruktion, testning, distribution och support för vår Customer Premise Equipment (CPE).

Mercku bygger på våra grundares årtionden av expertis (och över 450 patent) inom nätverksteknik, vilket gör att de kan vara innovationsledare i branschen. De är besatta av att tänja på gränserna för trådlös teknik för att förverkliga visionen att utnyttja den mest avancerade tekniken, bygga kraftfulla produkter för smarta hem, för att förbättra det dagliga livet globalt.

Mercku fokuserar på produkter för hem och mindre kontor och är framför allt ett mycket bra alternativ för ISPer som vill erbjuda riktigt bra produkter, som inte bara har fantastisk prestanda och smarta funktioner, utan även är snygga. Merckus produkter har belönats med RedDot Design Award. Dessutom är produkten och förpackningen producerad med återvunna material.

Merckus mjukvarusvit är designad med operatörer och slutanvändare i åtanke, med möjlighet att hantera och övervaka systemet dygnet runt. Detta inkluderar en mobilapp, en kompletterande webbportal och en cloudportal.

Cloudportalen är byggd med tanke på funktionalitet och innehåller en stor mängd specialiserade tjänster som AI Chatbot, WiFi Motion Intelligence, mycket hög säkerhet, avancerad QoS för gaming och failover via mobilen.

För ISPer som vill arbeta med Merckus produkter erbjuds full anpassning med logga på produkt och förpackning samt anpassning av konfiguration.

Kontakta Lars om du har frågor!

Lars guidar dig när det gäller allt inom radiolänkar och mjukvaror till dessa. Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Lars och arbetar med allt från radioteknik till mjukvaror och svarar gärna på något du undrar över. Kontakta mig gärna.