Radwin

Ett bra trådlöst alternativ till fiber

Innovationer som tänjer gränserna för trådlös anslutning

RADWIN är ett Israelbaserat bolag grundat 1997. RADWIN ser som sitt främsta uppdrag att utöka tillgängligheten för bredbandsanslutning till varje plats genom att övervinna alla fysiska och ekonomiska utmaningar. Med tekniska innovationer som tänjer gränserna för trådlös anslutning, betraktas RADWIN av ledande operatörer som den pålitliga partnern för trådlöst bredband.

RADWINs lösningar driver applikationer inklusive bredbandsaccess för företag och bostäder, backhaul, privat nätverksanslutning, videoöverföring samt leverans av bredband för tåg och tunnelbanor. Oöverträffad hastighet och tillförlitlighet gör RADWIN till den bästa partnern för fiberliknande kvalitet. RADWIN garanterar tjänsteleverantörer en bredbandsupplevelse i operatörsklass, byggd för att stödja bandbreddskrävande tjänster i realtid som är integrerade i vår vardag, samtidigt som de ligger steget före i den digitala utmaningen.

RADWIN tillhandahåller en komplett uppsättning trådlösa punkt-till-punkt-, punkt-till-multipunkt- och bredbandslösningar för mobilitet, driver applikationer inklusive backhaul, bredbandsaccess, privat nätverksanslutning och videoöverföring, samt trådlöst bredband för tåg, fordon och fartyg i rörelse.

RADWIN - trådlöst alternativ till fiber

Med RADWINs produkter i portföljen kan ni erbjuda era kunder konkurrenskraftiga lösningar jämfört med traditionella fiberförbindelser. Typiska användningsområden är trådlöst bredband, campingar, kamerainstallationer och fastighet till fastighet. Produktserien Jet och Jet Duo levererar kapacitet upp till 750 Mbps på antingen 3,5 GHz eller 5 GHz-bandet. Med teknologier som Beamforming-antenn och GPS-synkronisering uppnås hög kapacitet med låg fördröjning samtidigt som det stödjer avstånd på upp till 120 Km.

Vad är unikt med PtMP radio (Point to Multipoint) med beamforming antenner?

Istället för att kommunicera med abonnenter i ett givet område med hjälp av en bredstrålande antenn, kommunicerar basstationen med abonnenter med hjälp av en smal och styrbar stråle. Den smala antennstrålen styrs elektroniskt mot varje abonnent utan att påverka ”latency”.

RADWIN Punkt-till-Multipunkt

RADWIN Point-to-MultiPoint (PtMP) radiolösningar adresserar ett brett utbud av trådlösa anslutningsscenarier och möter den växande efterfrågan för högkapacitetsanslutning, som krävs för företag, bostäder och andra vertikaler. RADWINs omfattande portfölj levererar en fiberliknande Point-to-MultiPoint trådlös anslutning över flera frekvensband i sub 6 GHz. Verktyg för RADWIN Operational Support System (OSS) förenklar PtMP-nätverksdriften och säkerställer långtidsanslutning av hög kvalitet.

RADWIN Jet

RADWIN JET-serien består av basstationer på carriernivå med överlägsna antenner med beamforming som möjliggör branschens bästa immunitet mot radiostörningar.

RADWIN NEO

RADWIN NEO-serien består av basstationer med hög kvalitet till lite lägre pris. De använder sig av beamforming för att skapa bra immunitet mot radiostörningar.

RADWIN MultiSektor

RADWIN MultiSector-serien erbjuder kompakta och fristående 1,5 Gbps basstationer som stöder upp till 4 sektorer i en enda enhet, vilket möjliggör smarta lösningar till lägre installationskostnad.

RADWIN Subscriber Units

RADWIN erbjuder kraftfulla klientenheter med kapacitet upp till 500 Mbps. De passar samtliga basstationer och finns med inbyggd antenn eller med anslutningar för extern antenn.

RADWIN Punkt-till-punkt

RADWIN Punkt-till-punkt (PtP) radiolösningar har hög kapacitet, upp till 500 Mbps, och bra räckvidd. De har inbyggd GPS för att kunna samverka med andra länkar på samma plats och ge bra prestanda via TDD för bandbreddshantering. 

Kontakta Johan om du har frågor!

Johan guidar dig när det gäller WiFi-lösningar inomhus och utomhus. Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Johan Westlin och svarar gärna på något du undrar över om accesspunkter eller annan trådlös teknik. Kontakta mig gärna.