Sweratel

Basstationer för WiFi för omfattande utomhustäckning

Sweratel AB är en svensk tillverkare som specialiserat sig på att utveckla en WiFi-basstation för omfattande utomhustäckning. Genom att använda en innovativ nätverksteknik passar Sweratels lösning utmärkt för att täcka mycket stora ytor utomhus. Sweratel gör det enkelt att erbjuda WiFi-täckning över flera km² med begränsad hårdvara. Dessutom är deras basstationer stolt tillverkade i Sverige. Helt enkelt – Made in Sweden!

Sweratel lösningar

Den unika cellular-grade lösningen från Sweratel bygger på en long-range basstation (upp till 500 meter) med 4 antenner och software-defined radios för stora utomhusytor. Tekniken skapar sedan kluster eller celler, som kopplas samman med deras dedikerade backhaul. Då lösningen är helt switchfri så garanterar detta enkel skalbarhet och kan även användas som en effektiv WISP-lösning för punkt-till-multipunktändamål, vilket ger en pålitlig trådlös uppkoppling.

Sweratel produkter

I deras E2ES (end-to-end-solution) erbjuder Sweratel basstationer, antenner, controllers, ODUs samt även en egenutvecklad billing. Således behövs ingen tredjeparts-leverantör för att projektera deras lösning. I deras andra ben har de dessutom 5G CPEs för hemma eller small-office miljöer. För flyttbart WiFi så erbjuder dom en Mi-Fi – Mobile WiFi router som enkelt laddas i ett elluttag för att erbjuda WiFi on the go. 

Kontakta Lars om du har frågor!

Lars guidar dig när det gäller Sweratels WiFi-lösningar. Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Lars och arbetar med allt från radioteknik till mjukvaror och svarar gärna på något du undrar över. Kontakta mig gärna.