Teltonika Networks

Produkter konstruerade och tillverkade med målet att uppnå bästa möjliga tillförlitlighet

Professionell nätverksanslutningsutrustning för internationella marknader

Teltonika Networks är ett snabbt växande teknikföretag som tillverkar professionell nätverksanslutningsutrustning för internationella marknader. Genom långvarig erfarenhet och forskning och utveckling av industriella nätverksenheter för IoT och M2M-kommunikation har vi utvecklat en bred portfölj av produkter för de mest komplexa områdena Industry 4.0, Smart City och Green Energy. Teltonika Networks kontrollerar varje steg i produktutvecklingscykeln, vilket gör det möjligt för oss att reagera snabbt och flexibelt på marknadens behov och förändringar samtidigt som vi garanterar tillförlitlighet, säkerhet och användarvänlighet. Som en del av Teltonika IoT Group tillverkas och monteras alla våra produkter i en modern fabrik i Litauen som gör att vi kan säkerställa högsta kvalitetsstandarder.

Säkerhet, tillförlitlighet och enkelhet

Tillförlitlighet är ett av kärnfokus vid design av enheter på Teltonika Networks. Våra produkter är konstruerade och tillverkade med målet att uppnå bästa möjliga tillförlitlighet.

Säkerhetsrisktester utförs ständigt på alla Teltonika Networks enheter och alla produkter uppdateras regelbundet för att eliminera eventuella intrång för att säkerställa högsta säkerhetsnivå.

Teltonika Networks enheter är mycket professionella men de är mycket enkla att använda. Förmågan att erbjuda produkter som inte kräver någon speciell utbildning är en av våra styrkor.

Teltonika Modem

Industriella modem för mobilnät är den mest kostnadseffektiva och skalbara metoden för att tillhandahålla pålitlig anslutning i industriella nätverkstillämpningar. En stor mängd äldre och industriell IoT-infrastruktur över hela världen kräver olika anslutningsmetoder. Robusta industriella cellulära modem från Teltonika Networks erbjuder många cellulära anslutningsmöjligheter, allt från 2G (EGPRS) till 4G LTE Cat 1, LTE Cat-M1 och NB-IoT. I vår webshop hittar du våra industriella modem som är speciellt utformade för att möta utmaningar med industriell IoT-anslutning och ansluta din infrastruktur utan ansträngning.

Teltonika Gateways

Teltonika Networks TRB-serien är en uppsättning programmerbara M2M-gateways designade för att ansluta en enhet till Internet. Linux-baserade, mycket funktionella TRB-enheter som kommer med industriella nätverksmöjligheter och en mängd olika gränssnitt som Ethernet, RS232, RS485 eller Inputs/Outputs. Alla våra gateways är 4G LTE-kompatibla och kan anslutas till Teltonika RMS (Remote Management System) för intuitiv och bekväm fjärrövervakning, konfiguration och kontroll.

Teltonika Router

Teltonika Networks routrar är utrustade med en mängd olika trådlösa och trådbundna anslutningsalternativ och teknologier, vilket gör dem till ett viktigt verktyg för att koppla samman människor, maskiner och infrastruktur inom de flesta marknadssektorer. Teltonika Networks RUT-serien är konstruerad för att enkelt kunna användas i utmanande anslutningsscenarier och vårt operativsystem RutOS, baserat på Linux OpenWRT, har blivit ett av de mest funktionella routeroperativsystemen på marknaden. Alla våra routrar kan anslutas till Teltonika RMS (Remote Management System) för intuitiv och bekväm fjärrövervakning, konfiguration och kontroll.

Teltonika Switchar

Teltonika Networks tillhandahåller en rad industriella Ethernet-switchar. De har industriell tillförlitlighet, nätverksredundans, säkerhet och enkel hantering. Switcharna har flera monteringsalternativ för snabbare och enklare installationer. De finns med och utan PoE.

Teltonika Remote Management Solution (RMS)

RMS (Remote Management System) är Teltonikas molnbaserade IoT-plattform designad för intuitiv och bekväm fjärrövervakning, konfiguration och kontroll av Teltonika Networking-produkter. Om du letar efter ytterligare sätt att ansluta Teltonika Networking-enheter till molnet, kan du välja från en lista över tredjeparts IoT-, Hotspot- och Fleet Management-plattformar som också officiellt stöder våra produkter.

Teltonika Networks Remote Management System (RMS) är en allt-i-ett användarvänlig IoT-plattform som ger ett smart sätt att hålla koll på hela din anslutna lösning helt på distans, säkert och tillförlitligt. Det är en kraftfull lösning för fjärråtkomst och hantering som tillåter användare att spara tid och driftskostnader samtidigt som den är flexibel och enkel att använda. Med RMS kan du hantera kompatibla Teltonika Networks routrar och gateways, nå fjärrenheter, utnyttja kraften i fjärråtkomst till skrivbord och konfigurera säkra VPN-tunnlar med bara några få klick.

Kontakta Johan om du har frågor!

Johan guidar dig när det gäller WiFi-lösningar inomhus och utomhus. Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Johan Westlin och svarar gärna på något du undrar över om accesspunkter eller annan trådlös teknik. Kontakta mig gärna.