Kameror och övervakning

NoWire erbjuder IP-baserade kameror av hög kvalitet samt mjukvara för mätning av besöksflöden.

Smarta kameror med hög upplösning och låg installationskostnad

Med dagens smarta kameror går det att skapa händelsestyrda tjänster. Våra kameror har hög upplösning och många funktioner och det är viktigt att inte bara titta på den enskilda kameran utan helheten. Med teknologier som PoE (Power-over-ethernet) och multimegapixel bildsensorer ger IP-kameraövervakning dig som installatör nya möjligheter att möta kundkrav och önskemål. Slutkunden får bättre bilder och billigare installationskostnad.

IP-plattformar ger dessutom massor med nya möjligheter vad gäller s.k. ”Video Management”, där systemet inte längre bara är en burk som passivt spelat in video, utan numera ett komplett videohanteringssystem som kan ge proaktiva notifieringar eller larm eller användas som en del av affärsutvecklingen i slutkundens verksamhet med hjälp av videoanalysteknologi.

Föregående bild
Nästa bild

Godkända kameror för spårning av besökarflöden

Med inbyggd mikrofon och högtalare kan du även varna inkräktare att de är övervakade innan brott hinner begås. Vi har även inpasseringslösningar med kamera för att skapa en bra helhet.

Spårning av besöksflöden går att göra via kameror, men även via WiFi. Vi erbjuder en lösning som är godkänd under GDPR och som ger många möjligheter att se hur besöksflöden rör sig, men även för energieffektivisering. Användningsområdena är många, och det är en bra idé att styra ljus och värme med hjälp av den insamlade informationen. Mätningen är helt anonymiserad och görs via WiFi.

Kontakta Magnus om du har frågor!

Magnus guidar dig när det gäller kameror och övervakning. Vi tillhandahåller den teknik och hårdvara som krävs för nästa generationens WiFi, vilket ger förbättrade hastigheter, bättre prestanda och bättre säkerhet.

Slide

Hej, jag heter Magnus Hellström och arbetar med WiFi och svarar gärna på något du undrar över. Kontakta mig gärna.

NoWire erbjuder produkter för kameror och besökspårning från